TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KAKNJA: Automobil završio na krovu, četiri osobe povrijeđene

Povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja Kakanj kako bi im se utvrdio stepen povreda.

  • Hronika

  • 31. Dec. 2021  31. Dec. 2021

  • 0

Četiri osobe povrijeđene su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, koja se dogodila u mjestu Bilješevo kod Kaknja.

Kako su nam rekli iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se desila danas oko 14:30 sati.

"Nesreća se desila na magistralnoj cesti izmedju M17 između Lašvanske petlje i uključenja na autoput u mjestu Bilješevo koje pripada općini Kakanj. Sudarila su se dva vozila prilikom čega je jedno vozilo sletjelo sa kolovoza, a drugo je završilo u prostoru benzinske pumpe 'Brkić petrol 2'", kažu iz MUP-a.

Dodali su da su povrijeđeni prevezeni u Dom zdravlja Kakanj kako bi im se utvrdio stepen povreda.

"Saobraćaj se na ovom dijelu odvija normalno, nema nikakvih zastoja. Uviđaj na mjestu nesreće vrše policajci MUP-a ZDK", kažu iz Operativnog centra, piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...