SKANDAL ISPRED SKUPŠTINE U BEOGRADU: Marija Šerifović "razvukla" transparent duginih boja (FOTO)

Marijin potez iznenadio je mnoge, a naravno najviše pripadnike LGBT populacije.

  • Regija

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 6

Tokom koncerta koji je sinoć ispred Skupštine održala Marija Šerifović ppružila je podršku LGBT populaciji jasnom porukom koja je bila ispisana na velikom ekranu koji se nalazio iza nje: "Ljubav je zakon".

Marija se pred Beograđanima i svima koji su se našli ispred Skupštine, pojavila obućena u crno. Poručila je kako je srećna što je dobila priliku da nastupa nakon pauze od 20 mjeseci zbog korona virusa, a očigledno se i publika uželela nje jer su u nekoliko navrata skandirali njeno ime.

Međutim, ovaj nastup ostat će upamćen ne samo po njenoj muzici, već i po tome što je, nakon što je pjevačica izvela posljednju numeru, iza nje, na bini, preko svih leda ekrana bila postavljena dugina zastava sa porukom „ljubav je zakon“, što je bio i slogan ovogodišnjeg Prajda, piše Nova.rs.

Marijin potez iznenadio je mnoge, a naravno najviše pripadnike LGBT populacije.

"Velika Marija Šerifović je večeras hrabro razvukla #Ljubavjezakon transparent na Skupštini, istoj onoj koja se mjesecima pravi mrtva na sve predloge zakona o istopolnim zajednicama. Nova godina je prilika da sve ljude tretiramo podjednako. Donesite zakon", napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

No, zbog ovog Marijinog poteza putem društvenih mreža oglasio se i političar Boško Obradović i osudio Marijin potez, koji je okarakterisao kao "promociju homoseksualizma".

"Beograd, srpska prestonica, ponovo je sinoć osramoćen antimuzičkim nastupom Jelene Karleuše i promocijom homoseksualizma koji se podvaljuje mladima na dočeku fiskalne Nove godine, a to sve prenosi TV sa nacionalnom frekvencijom. Zli Vesić je ponovo ponizio naš Beograd i Srbiju".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...