NOVI INCIDENTI NA KOSOVU: Pucano na automobil Milana Ivanovića

Policiji je prijavljeno otvaranje vatre na auto i naglasio da će više informacija imati nakon završetka uviđaja i istrage svakako.

  • Regija

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 0

Rano večeras u Zvečanu pucano je navodno na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog političkog funkcionera Milana Ivanovića, ali niko nije povrijeđen, javlja KoSSev.

Pucnjava se dogodila u blizini zgrade opštine, u 18 sati, a u policije je potvrđeno da niko nije povrijeđen.

Na terenu su trenutno sve potrebne ekipe – regionalna forenzička i istražiteljska jedinica, šefovi istraga i operative, za KoSSev je potvrdio zamjenik regionalnog komandira direkcije Sjever Besim Hoti.

On za sada nije mogao da potvrdi zvanično da je na automobil pucano, naglasivši da je u toku istraga i da istražitelji i forenzičari trenutno obavljaju uviđaj.

Potvrdio je to da je policiji prijavljeno otvaranje vatre na auto i naglasio da će više informacija imati nakon završetka uviđaja i istrage svakako.

Nepoznato je za sada da li se iko nalazio u autu i da li je vozilo bilo u pokretu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...