OVO SE RIJETKO VIĐA: Barcelona slavila veliku pobjedu bez 16 nogometaša, pogledajte šta je u sudijskoj nadoknadi učinio nevjerovatni Nijemac…

Barceloni je zbog korone i drugih izostanaka na ovoj utakmici nedostajalo 16 igrača.

  • Sport

  • 03. Jan. 2022  03. Jan. 2022

  • 0

Barcelona je pobijedila Mallorcu u gostima rezultattaom 1:0 u 20. kolu La Lige. Strijelac je bio Luuk de Jong.

Napadač koji je ljetos došao na posudbu iz Seville, te od tada dao samo jedan gol i kojeg je Xavi otpisao, u 44. minuti je poentirao nakon više od tri mjeseca. 

Luuk De Jong je inače u zadnja tri mjeseca za Barcelonu odigrao tek malo više od dva sata, a ne bi nastupio ni sinoć da njegov klub nije desetkovan.

Barceloni je zbog korone i drugih izostanaka na ovoj utakmici nedostajalo 16 igrača.

Barcelona ovom pobjedom dolazi na samo bod od Atletica na četvrtom mjestu, koje iduće sezone donosi nastup u Ligi prvaka. No pravi heroj gostiju bio je golman Ter Stegen koji je u sudačkoj nadoknadi nevjerovatnom intervencijom spasio velika tri boda svome timu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...