SVI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Pogledajte kakvu je glupost napravio golman Barcelone u derbiju protiv Valencije...

Ter Stegen je samo u nevjerici gledao i nadao se ofsajdu koji na kraju nije bio dosuđen.

  • Sport

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

U derbiju 33. kola Barcelona je slavila 4:2 protiv osmoplasirane Valencije.

Povela je Blaugrana na Olimpijskom stadionu pogotkom glavom Fermina Lopeza na sjajnu Raphinhinu asistenciju u 22. minuti.

No, utakmica će zasigurno ostati upamćena po izjednačujućem golu Valencije iz 27. minute.

Napadač gostiju Hugo Duro jurnuo je u prostor prema golu Barcelone, a Ter Stegen istrčao daleko od svoga gola. Njemački je golman prvi stigao do lopte i potom je, umjesto da je izbije, odlučio se na egzibiciju pa se propisno obrukao. Htio je fintom nadmudriti španjolskog ofenzivca, međutim njegovu je traljavu reakciju iskoristio Duro i pogodio praznu mrežu.

Ter Stegen je samo u nevjerici gledao i nadao se ofsajdu koji na kraju nije bio dosuđen.

Glupost Ter Stegena pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...