OGLASILI SE IZ GSS-a ILIDŽA: Upućen apel građanima da pročitaju opis nestalog Almira Mehanije

U trenutku posljednjeg viđenja Almir Mehanija (1962.) je na sebi imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme.

  • Hronika

  • 04. Jan. 2022  04. Jan. 2022

  • 0

Gorska služba spašavanja Ilidža i danas je nastavila potragu za Almirom Mehanijom na širem lokaltetu Hrasnice koji je nestao u petak popodne na ovom području.

Uputili su ponovno apel svim građanima, da ukoliko imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u pronalsku Mehanije, da se jave.

"U trenutku posljednjeg viđenja Almir Mehanija (1962.) je na sebi imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme. Apeluju se građani da pročitaju opis Almira Mehanije, a ne samo da pogledaju fotografiju, te da prilikom davanja informacija kontaktiraju dežurni broj GSS Ilidža.

Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi molimo da ih jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062/499-332 ili obavijeste MUP Kantona Sarajevo", apeluju iz GSS Ilidža.

Podsjećamo, u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, navodeći incijale nestalog, kazali su nam da je policiji 1. januara prijavljen nestanak Mehanije.

"Lice M. A. se udaljio i radimo na njegovom pronalasku", kratko su za portal Radiosarajevo.ba kazali iz MUP-a KS.

APEL GRAĐANIMA U trenutku posljednjeg viđenja Almir Mehanija (1962.) je na sebi imao dugu maslinastu jaknu, sive...

Objavljuje Gorska Služba Spašavanja "Ilidža"Utorak, 4. siječnja 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...