„BOG SA NEBA GLEDA, NA NAŠOJ JE STRANI...“: Gorica Dodik ne zna gdje udara, nakon što je saznala za sankcije uvedene ocu, sada je stala i uz protjeranog…

Ne stišavaju se reakcije nakon uvođenja novih američkih sankcija Miloradu Dodiku.

  • Mini market

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 5

Nakon što je objavljena vijest da su sankcije uvedene Miloradu Dodiku, Milanu Tegeltiji i njegovoj supruzi, ATV-u i Mirsadu Kukiću, uslijedilo je „usijanje“ na društvenim mrežama.

Jedna od najagilnijih na Twitteru bila je Dodikova kćerka Gorica, koja je serijom tvitova bezuspješno pokušavala uvjeriti sebe i svoje pratitelje kako se radi o beznačajnim sankcijama.

Gorica Dodik je u paničnim objavama stala i uz Novaka Đokovića, kojeg su australske vlasti protjerale jer nije dokazao razloge zbog kojih nije vakcinisan.

„3 MILIONA građana na ulicama glavnog grada Brazila protestvuje protiv tiranije i novog svjetskog poretka. Australija je nadam se sledeća“, poručila je Gorica Dodik uz kratak video.

„E sad malo da se pozabavimo sastankom predstavnika medija u Američkoj ambasadi. Osnovno je bilo uputiti medije kako izvještavati u cilju slabljenja Dodika. Svako malo izbacivati naručene tekstove, koje treba razbijati na sve strane, pojedinci će plasirati vijesti ostali prenositi i vrtiti po par dana. Matrica će biti siromaštvo, bahatost, glad, težak život, korupcija. Što više spinova to jača kampanja. Upravo je krenulo da se vrti, glavni pismonoša i najveći izdajnik Vojske Republike Srpske pokreće prvi spin o 54 imena“, poručila je panično Dodikova kćerka, te dodala:

“Bog sa neba gleda na našoj je strani, Srbin svoje neda, Srbin svoje brani!!!”

Podsjetimo, osim Milorada Dodika sankcije se odnose i na Alternativnu televiziju, dok je Ministarstvo vanjskih poslova SAD-a objavilo da su uvedene i bivšem predsjedniku VTSV-a Bosne i Hercegovine Milanu Tegeltiji, te predsjedniku PDA i zastupniku u Parlamentarnoj skupštini Mirsadu Kukiću.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...