"BOŽE ŠTA SAM TI ZGRIJEŠILA...": Severina objavila novi video koji je izazvao lavinu komentara (VIDEO)

Video je skupio više od 270 hiljada pregleda.

  • Show

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 1

Pjevačica Severina Vučković podijelila je s obožavateljima na Instagramu video u kojem pegla odjeću, a objava je izazvala lavinu komentara.

"Bože šta sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš? I spremačica, i čistačica, i domaćica, i klozetarka, koju će još funkciju da mi dodijele?", čuje se u pozadini poznata izjava srpske glumice Radmile Savićević u ulozi Riske iz serije Sretni ljudi, piše Index.hr.

"...i pjevačica?", dodala je pjevačica u opisu objave, a nadodala je i da je nadgleda stručna služba za peglanje kose, lica i odjeće.

Video je skupio više od 270 hiljada pregleda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...