ŽIVI POD SVOJIM USLOVIMA: ‘To je u redu za druge djevojke, ali nije za mene..." (FOTO)

Kad želi postati glam, posegnut će za "velikim trepavicama", objašnjava muzička diva.

  • Žena

  • 07. Jan. 2022  07. Jan. 2022

  • 0

Tokom svoje duge vrhunske karijere, Cher se u svoje vrijeme okušala u više od nekoliko modnih i kozmetičkih rizika. Ali postoji jedna granica stila koju nikada neće preći: Pustiti da joj kosa postane sijeda, prenosi  People.

U vrijeme kada mnoge poznate face iz Hollywooda, ali i obične žene posežu za prirodnim izgledom kojI nalaže novi trend u svijetu ljepote, Cher kaže da njezina prepoznatljiva crna kosa zauvijek mora ostati takvom.

"U redu je što druge žene vole svoju sijedu kosu. Ja to jednostavno ne prihvaćam!", rekla je.

Zato ju je je kozmetički brend MAC angažirao da se udruži sa repericom Saweetie u njihovoj beuty kampanju "Challenge Accepted", koja potiče njihove obožavateljice da se samostalno našminkaju MAC šminkom i podijele rezultate na društvenim mrežama s hashtagom #macchallengeaccepted.

Zvijezda se rado prisjetila svoje klasične disco šminke iz doba Sonnyja & Cher, jer još uvijek uživa u koketiranju sa svojim beauty lookom kad prilika to traži. "Sve je u zabavi", kaže ona. "Samo mislim da bi ljudi koji brinu o načinu na koji se netko našminka trebali nabaviti život".

image

Cher

To ne znači da se njezina vlastita filozofija ljepote nije promijenila tokom godina.

"Morala se promijeniti. Morala sam uvesti neke promjene", kaže Cher, dodajući da je vjerovatnije da će u javnosti biti viđena sa svježe opranim licem i "kosom u čupavoj punđi", umjesto da je potpuno našminkana", rekla je.

Kad želi postati glam, posegnut će za "velikim trepavicama", objašnjava muzička diva.

Davno prije ove kampanje, Cher je bila jedna od prvih slavnih osoba koja je glumila u reklamama za ljepotu. Tada su joj se rugali; a 30 godina kasnije, kada je svaka slavna osoba pokrenula kozmetičku liniju i predstavila liniju proizvoda na Instagramu, jasno je da je Cher ponovno pionir trenda, piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...