SLAVNA PJEVAČICA U ZAGRLJAJU NOVOG LJUBAVNIKA: Fotografija sa 40 godina mlađim dečkom izazvala brojne komentare...

"Ljubav je ljubav", napisala je Cher uz fotografiju.

  • Show

  • 10. Jan. 2024  

  • 0

Cher je na X-u podijelila fotografiju sa svojim mlađim dečkom Alexanderom "AE" Edwardson (38). Čini se na fotografiji da ona plače dok ga grli.

Image

"Ljubav je ljubav", napisala je Cher uz fotografiju. Ovu fotografiju je Cher objavila samo jedan dan nakon što joj je uskraćeno privremeno skrbništvo nad imovinom njezinog sina Elijaha Bluea Allmana.

Nedavno je zatražila kontrolu nad financijama svog 47-godišnjeg sina jer se boji da on ne može "upravljati vlastitim financijskim resursima" zbog navodne zloupotrebe droge. Odnosno, smatra da će "sva sredstva koja dođu do Elijaha odmah biti potrošena na drogu i tako će ga ostaviti bez sredstava za život dovodeći Elijahov život u opasnost".

U novom dokumentu, od četvrtka, Cher tvrdi da joj je sin nestao. U četvrtak se Allman suprotstavio majčinim tvrdnjama u svom sudskom podnesku. "Skrbništvo nad imanjem u ovom trenutku nije potrebno, ne postoji razlog za imenovanje konzervatora, predloženi konzervator nema pravo prvenstva i predloženi konzervator nije sposoban za obavljanje dužnosti", stoji u njegovim pravnim dokumentima.

Fotografija sa 40 godina mlađim dečkom izazvala brojne komentare.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...