VAŽAN SUSRET I JASNE PORUKE: Ambasador BiH u Velikoj Britaniji se sastao sa izaslanikom Stuartom Peachom

"Složili smo se kada je u pitanju važnost odvraćanja i povratka zemlje na put euroatlantskih integracija", napisao je ambasador Filipović. 

  • Mini market

  • 07. Jan. 2022  08. Jan. 2022

  • 0

Specijalni izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan Sir Stuart Peach sastao se danas sa ambasadorom Bosne i Hercegovine u Velikoj Britaniji Vanjom Filipovićem.

O ovome sastanku izvijestio je ambasador Filipović na svom Twitter profilu.

"Velika mi je čast poželjeti dobrodošlicu Sir Stuartu Peachu u Ambasadi. Ponovili smo snažnu podršku Velike Britanije suverenitetu i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine i vodeću ulogu Velike britanije u suočavanju sa regionalnim izazovima. Složili smo se kada je u pitanju važnost odvraćanja i povratka zemlje na put euroatlantskih integracija", napisao je ambasador Filipović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...