NA POMOLU JE NOVA SENZACIJA: Legendarni Zidane Zidane već ima novi klub, a u njemu bi mogla zaigrati i najveća zvijezda današnjice...

Zidane je u maju 2021. po drugi put otišao iz Reala i od tada je bez angažmana.

  • Sport

  • 08. Jan. 2022  

  • 1

Bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane će na kraju sezone sjesti na klupu PSG-a, tvrdi kolumnist RMC Sporta Daniel Riolo.

Prema njegovim riječima, francuski trener je već dogovorio sve uvjete suradnje i pružio ruku rukovodstvu kluba.

 „Želiš li da pričam o Zidaneu u Parizu? U redu. Posljednji datum za Zizoua u PSG-u je juni 2022. Ne isključujem da će tamo da radi zajedno sa Mbbapeom,“ rekao je Riolo, koji je prošlog ljeta prvi najavio transfer Lionela Messija iz Barcelone u redove prvaka Francuske.

Na klupi lidera Lige 1 trenutno je Mauricio Pochetino, ostanak u Parizu umnogome mu zavisi i od ishoda dvomeča osmine finala Lige prvaka s Real Madridom.

Četvrdesetdevetogodišnji Zidane je s Kraljevskim klubom osvojio tri Lige prvaka prije nego što je napustio Real. Ipak, u martu 2019. vratio se na "Santiago Bernabeu" i naredne sezone osvojio prvenstvo Španije.

Zidane je u maju 2021. po drugi put otišao iz Reala i od tada je bez angažmana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...