SENZACIONALNI TRANSFERI - UŽIVO: Barcelona dovodi mladu zvijezdu s Balkana, Zinedine Zidane uskoro sjeda na klupu....

U ponoć 1. januara počeo je zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj i Francuskoj.

  • Sport

  • 11. Jan. 2022  11. Jan. 2022

  • 0

U španskoj i italijanskoj ligi je situacija nešto drugačija te se kod njih prijelazni rok otvorio dva dana kasnije, 3. januara.

ZINEDINE ZIDANE NA PRAGU NOVOG POSLA

PSG želi dovesti Paula Pogbu već ove zime, javlja španski El Chiringuito. Katarski vlasnici kluba navodno rade i na dovođenju Zinedinea Zidanea za trenera, također već ovog mjeseca, kako bi sljedećeg odmjerio snage s Real Madridom u Ligi prvaka.

BARCELONA U IŠČEKIVANJU

Barcelona je kontaktirala kineski Shanghai SIPG kako bi započela pregovore o transferu Brazilca Oscara na Camp Nou, piše TNT Sports Brasil. Ipak, Barcelona je naišla na problem s kojim se susreće cijelo vrijeme - nije sigurna da ima dovoljno novca da dovede igrača. Posao je na čekanju.

Barcelona je zainteresirana za dovođenje makedonskog golmana Stoleta Dimitrievskog iz Rayo Vallecana, piše katalonski Sport. Dimitrievski bi na Camp Nou trebao stići kao novi drugi vratar, a klub će vjerojatno napustiti Neto, brazilski vratar koji trenutno drži tu poziciju. Sve to događa se u sklopu procesa smanjivanja budžeta za plaće u katalonskom klubu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...