OTKRIVENA ISTINA: Jelena Karleuša poludila kada je saznala da joj je muž u Turskoj bio sa drugom ženom...

Nakon incidenta Jelena nije mogla satima da se smiri.

  • Estrada

  • 08. Jan. 2022  08. Jan. 2022

  • 3

Prašina koja se podigla nakon što je objavljena vijest da je Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje na Božić i dalje se ne stišava.

Prema saznanjima beogradskog tabloida Kurir, kap koja je prelila čašu i koja je dovela do haosa bila je kada je pjevačica saznala da je njen suprug uoči Nove godine bio u Turskoj sa javnosti nepoznatom djevojkom. Ona mu je to stavila do znanja, nakon čega je izbio belaj u njihovom domu.

- Duško i Jelena odavno vode odvojene živote. Na sve načine su pokušavali da spasu brak, ali im to nije pošlo za rukom. Zvanično nisu razvedeni, ali zajednica im nikako ne funkcioniše. Kad god su zajedno varnice se osjećaju pa Duško izbjegava da se svađa sa njom, pa odmah napusti kuću. On ima još nekolio nekretnina i tamo se skloni dok bura ne prođe. Međutim, za Božić je bila porodica na ručku, Jelenina tetka, brat, djeca i sve je djelovalo u najboljem redu. Nakon što su se vratili sa groblja, Jelena je pokrenula temu koja je Dušku zasmetala, insistirala je da joj objasni neke stvari, a između ostalog i sa kim je bio u Turskoj uoči dočeka Nove godine što je ona saznala - tvrdi Kurirov sagovornik.

Prema njegovim riječima, Tošiću je zasmetalo što pjevačica porodične probleme iznosi na praznik i pred gostima i kćerkama.

- U više navrata joj je govorio da prestane da priča pred ljudima i da se svađa, ali uzalud, ona mu je stavila do znanja da zna sa kim je išao na mini odmor u Tursku. Jelenina tetka Danijela i brat su pokušali da smire situaciju, ali nisu uspjeli. Nastala je svađa, nakon čega je Jelena pozvala policiju i prijavla supruga za porodično nasilje, da ju je pljunuo i udario joj šamar usljed čega je zadobila posekotinu na obrazu - završava naš sagovornik.

Nakon incidenta Jelena nije mogla satima da se smiri. Zatvorila se u sobu i plakala, njihove ćerke nisu dozvolile da policija odvede njihovog oca. U policijsku stanicu Stari Grad su otišli njegovi advokati koji su prenijeli da njihov klijent negira udarac. Saslušani su i svjedoci, Jelenina tetka i brat, nakon čega je Dušku, podsjetimo, zabranjen prilazak supruzI u trajnju od 48 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...