„SRBA IMA KAO LISTA, NEMA VIŠE KOMUNISTA…“: Mijatović oštro odgovorio na jučerašnju nacionalističku pjesmu Dodikovog režima….

"Nismo ćutali i nećemo, na to nas obavezuju naši djedovi i tekovine antifašizma", poručio je Mijatović.

  • Mini market

  • 10. Jan. 2022  10. Jan. 2022

  • 3

Odgovor potpredsjednika SDP-a BiH Vojina Mijatovića na jučerašnju nacionalističku pjesmu režima Milorada Dodika prenosimo u cijelosti.

"Juče je Dodikova režimska policija pjevala: 'Srba ima kao lista, nema više komunista…'

Trebao je diktator Dodik objasniti svojoj policiji da su ti isti komunisti napravili i onu cestu po kojoj su juče defilovali, kao i sve oko njih!

Juče nismo ćutali i shvatili smo poruke režima Milorada Dodika: Svi koji se ne pokore režimu su neprijatelji!

Zato vrlo jasna poruka: 'Dok god budete čuli na Ljubinom grobu pucnje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu više nema živih proletera'.

Nismo ćutali i nećemo, na to nas obavezuju naši djedovi i tekovine antifašizma!

Milorade, SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU", poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...