"MOJ SIN NIJE UBICA...": Majka Novaka Đokovića govorila za australske medije, pa slučajno otkrila važnu stvar...

Dijana je ovom prilikom odgovorila i na jedno škakljivo pitanje, ono koje se odnosilo na Đokovićevo pojavljivanje u javnosti u trenucima kada je bio pozitivan na koronavirus.

  • Sport

  • 12. Jan. 2022  12. Jan. 2022

  • 9

Novak Đoković je već nekoliko dana izvan imigracijskog pritvora, odluka Federalnog suda otišla je u njegovu korist, a ne ukine li mu australski ministar Alex Hawke na svoju ruku vizu, prvi teniser svijeta nastupit će na Australian Openu na kojem lovi svoju 10. titulu.

O situaciji u kojoj se našao njen sin sada je progovorila i Novakova majka Dijana koja je za australske medije otkrila nekoliko zanimljivih izjava.

"Čitajući novine sam saznala da postoji mogućnost da ga deportiraju. Zabrinuta sam. Svi se molimo da ostane tamo i igra. Nemojte ga izbaciti. On je tenisač. Nije političar, nije kriminalac, nije ubica. Pustite ga da igra i pokaže šta zna. Ne znam zašto je problem ako se ne želi vakcinisati. To je njegov izbor. Možete ga progoniti i stvarati mu pritisak da to učini... Možete svaki dan raditi PCR test ili šta god želite i vidjet ćete da je zdrav. Dakle, u čemu je problem? Sudija je odlučio da je slobodan i za mene je to zatvorena knjiga", rekla je.

Dijana je ovom prilikom odgovorila i na jedno škakljivo pitanje, ono koje se odnosilo na Đokovićevo pojavljivanje u javnosti u trenucima kada je bio pozitivan na koronavirus.

"Vjerovatno nije znao da ima koronavirus. Kad je shvatio da je pozitivan, otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu reći ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega", poručila je Dijana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...