ONA TO ZNA: Detalj koji će i "najdosadniju" kombinaciju učiniti zanimljivom (FOTO)

Za predstavljanje ovogodišnjeg izdanja Žutih kovanica Brigitte Macron odabrala je jednostavnu modnu kombinaciju sačinjenu od finih crnih gležnjača na visoku blok-petu, crnih hlača i crnog kaputa dužine do koljena.

  • Žena

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

Brigitte Macron prava je predstavnica modnog minimalizma i klasike te na taj način uvijek izgleda dobro, decentno i dotjerano. Vrhunski modni minimalizam prva dama Francuske pokazala je i na predstavljanju ovogodišnjeg izdanja dobrotvorne akcije "Pieces Jaunes", čiji je cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama.

Akcija je predstavljena u središnjem poštanskom uredu Louvre u Parizu, a uz Brigitte Macron, ondje su bili i iselektor  francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps i izvršni direktor francuske pošte Philippe Wahl.  "Pieces Jaunes" ("Žute kovanice") ima za cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama te se svake godine dodatno promiče uz učestvovaanje francuske prve dame.

Brigitte Macron na predstavljanju tradicionalne dobrotvorne akcije Žute kovanice za pomoć djeci koja se liječe u bolnici - 3Brigitte Macron uz crni outfit nosi veliki žuti šal (Foto: AFP)

Za predstavljanje ovogodišnjeg izdanja Žutih kovanica Brigitte Macron odabrala je jednostavnu modnu kombinaciju sačinjenu od finih crnih gležnjača na visoku blok-petu, crnih hlača i crnog kaputa dužine do koljena. Kaput je u klasičnom Brigitteinu stilu, ukrašen velikim metalnim dugmadima, a omiljeni model kaputa nosila je uz kožnate rukavice, također crne.

No, ono što odskače u ovom u potpunosti crnom izdanju jest modni detalj s kojim se prva dama Francuske utoplila – veliki šal u žarko žutoj boji. Efektan šal "razbudio" je čitav stajling, a žuta se još jednom pokazala kao nepogrešiv izbor u kombiniranju s crnom. Nema sumnje da bi šal u ovakvoj vedroj boji i najobičniju kombinaciju učinio zanimljivom, piše zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...