ŽENA U LATEKSU VUCARALA MLADIĆA KAO PSA: Građani frapirani prizorom u trgovačkom centru (VIDEO)

Neki posjetitelji bili su šokirani viđenim, dok je drugima sve to bilo zabavno.

  • Hronika

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

U srijedu u jednom varaždinskom trgovačkom centru posjetitelji su svjedočili uistinu neobičnom prizoru. Naime, u trgovačkom centru mogla se susresti provokativno odjevena djevojka koja na uzici vodi mladića.

Neki posjetitelji bili su šokirani viđenim, dok je drugima sve to bilo zabavno. Ubrzo je otrkiveno o kome je riječ,  piše Dnevno.hr.

Radi se o Antei Ajbek i Renatu Pirinu, mladom ljubavnom paru čiji je video osvanuo i na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

No, i dalje nije poznato je li ovdje bilo riječ o perrformanceu ili je neki drugi motiv osim privlačenja pažnje javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...