TRAGEDIJA U BIH: Izgorio sprat kuće, policija pronašla ostatke tijela

Iz policije su naveli da se radi na utvrđivanju uzroka izbijanja požara, ali i to da će se obaviti obaviti potrebna vještačenja s ciljem identifikacije tijela

  • Hronika

  • 14. Jan. 2022  14. Jan. 2022

  • 0

Jedna osoba poginula je u požaru koji je jučer izbio na porodičnoj kući u mjestu Gornja Slatina kod Ribnika.

U požaru je, kako je saopćeno iz PU Mrkonjić-Grad, u potpunosti izgorio sprat kuće u kojem je živjela R. P.

Policijski službenici jučer su započeli uviđaj, koji je nastavljen danas, kada su i pronađeni ostaci tijela. 

"O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka po čijem nadzoru će se preduzimati sve dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka požara, te obaviti potrebna vještačenja u cilju identifikacije beživotnog tijela", naveli su iz policije, prenosi Oslobođenje.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...