ŠEF HIRURGIJE NOKAUTIRAO ŠEFA GINEKOLOGIJE: Sukobili se zbog...

Kako Nova.rs saznaje, sve se dogodilo u prostorijama bolnice ispred hiruškog bloka. Cijeli slučaj je prijavljen policiji.

  • Hronika

  • 14. Jan. 2022  14. Jan. 2022

  • 1

Jutros se u Opštoj bonici Prijepolje dogodio incident u kojem je načelnik Odjeljenja hirurgije R.D., poslije kraće rasprave, pesnicom u vrat udario načelnika Odjeljenja ginekologije G.T.

Kako Nova.rs saznaje, sve se dogodilo u prostorijama bolnice ispred hiruškog bloka. Cijeli slučaj je prijavljen policiji.

Do sukoba je navodno došlo zbog rasprave oko korištenja hiruške sale gdje načelnik hirurgije pravi raspored, a načelnik ginekologije je smatrao da termine treba bolje uskladiti sa neophodnom pripremom pacijentkinja za operaciju.

Poslije prepirke R.D je G.T. udario pesnicom u vrat, pa je slučaj prijavljen policiji koja je došla na lice mjesta i od ljekara i prisutnih uzela izjave.

Oštećeni G.T. nije želio da komentariše jutrošnji događaj, te će, kako nam je rekao, govoriti tek poslije istrage policije i sudskog epiloga.

Komentar o jutrošnjem događaju u prijepoljskoj bolnici nismo dobili ni od direktora te ustanove, koji se nije odazivao na naše pozive i poruke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...