MNOGI JE SMATRAJU JEDNOM OD NAJZGODNIJIH PJEVAČICA: Evo kako je atraktivna Žanamari izgledala prije 17 godina (FOTO)

Bila je odjevena u crnu haljinu s dubokim dekolteom, a na licu je imala minimalno šminke. 

  • Estrada

  • 15. Jan. 2022  

  • 0

Sjećate li se kako je pjevačica Žanamari Perčić izgledala prije 17 godina?

Žanamari mnogi danas smatraju jednom od najzgodnijih pjevačica u regionu, a na sceni je već dugi niz godina. Još 2001. krenula se baviti muzikom, a 2004. godine pobijedila je u TV showu Hrvatski idol.

Sad su objavljene fotografije iz arhive 2005. godine s jedne revije održane u poznatom zagrebačkom hotelu. Na jednoj od tih fotografija nalazi se upravo Žanamari.

Bila je odjevena u crnu haljinu s dubokim dekolteom, a na licu je imala minimalno šminke, piše Hayat.

alt

Žanamari je danas popularnija nego ranije. Na Instagramu je prati više od 170.000 ljudi te je u braku s Marijem Perčićem.

alt

Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćer Gabrijelu.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...