VULIĆKA SE OBRUŠILA NA LIDERA SDS-a: "Šarović pokazuje da je u sprezi sa stranim ambasadama"

(...) i očito je da je prodao vjeru za večeru."

  • Mini market

  • 15. Jan. 2022  15. Jan. 2022

  • 1

"Lider SDS Mirko Šarović svojim izjavama i potezima pokazuje da je u žestokoj sprezi sa stranim ambasadama i očito je da je prodao vjeru za večeru", rekla je poslanica SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić.

Ona je ocijenila da je Šarović “još jednom pokazao kakav je licemjer i koliko je u kandžama stranih ambasada, jer sve to što ima sigurno nije mogao dobiti na lijepe oči”.

"Da se neko stidi dana Republike Srpske i da to osporava, to jasno govori koliko je on ucijenjen od nekoga. Njegov komentar za sastanak člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je nevjerovatan i da ne zna da je Srbija potpisnik Dejtonskog sporazuma i da je jedna od njenih obaveza da brine o stabilnosti u BiH, odnosno da se brine o Republici Srpskoj", rekla je Vulić.

Ona je zahvalila predsjedniku Srbije Vučiću i svima koji podržavaju Republiku Srpsku, te istakla da je njegov razgovor sa članom Predsjedništva BiH samo dogovor i inicijativa.

Vulićeva je rekla da je Vučić od Dodika tražio da se predstavnici Srba vrate u zajedničke institucije, ali da to nije naredio, niti je to član Predsjedništva BiH od njega tražio, prenosi Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...