POTVRĐENO IZ KABINETA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH: Komšić na privatnoj audijenciji kod Svetog oca pape Franje u Vatikanu, nakon toga sastanak sa...

Iz Predsjedništva BiH stigla je službena najava posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića Vatikanu.

  • Vijesti

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 2

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić prisustvovat će danas privatnoj audijenciji kod Svetog oca pape Franje u Vatikanu.

Nakon audijencije kod pape Franje predsjedavajući Komšić sastat će se sa kardinalom Pietrom Parolinom, državnim sekretarom Svete stolice i nadbiskupom Paulom Richardom Gallagherom, sekretarom za odnose s državama Svete stolice.

Predsjedavajući Komšić također će se sastati i sa poručnikom - zamjenikom Velikog meštra Suverenog viteškog malteškog reda u Rimu Fra' Marcom Luzzagom, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...