JENNIFER LOPEZ IZGLEDA SJAJNO: Pogledajte je u maksi suknji koja pristaje uz čizme, ali i uz ljetne sandale (FOTO)

U skladu s umjerenim temperaturama kakve trenutno vladaju u Los Angelesu, Jennifer Lopez odabrala je outfit sastavljen od topa boje pijeska rezanog iznad struka s dolčevita kragnom i voluminoznim rukavima.

  • Žena

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 0

Jennifer Lopez vikend je iskoristila za odlazak u kupovinu s 13-godišnjom kćeri Emme, a slavna mama i njena tinejdžerka obišle su trgovine u šoping centru The Grove u Los Angelesu. Za svako pojavljivanje u javnosti muzička diva pažljivo bira odjevne kombinacije, a iznimka nije bio ni ovaj dnevni izlazak.

U skladu s umjerenim temperaturama kakve trenutno vladaju u Los Angelesu, Jennifer Lopez odabrala je outfit sastavljen od topa boje pijeska rezanog iznad struka s dolčevita kragnom i voluminoznim rukavima.

Jennifer Lopez u maksi suknji modne kuće Dior - 1Jennifer Lopez u maksi suknji od trapera modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Uz njega je nosila traper suknju maksi dužine i efektnog patchwork dizajna. Riječ je o prošivenom modelu boemskog stila s potpisom modne kuće Dior uz koji sjajnu pristaju čizme od brušene kože zemljane nijanse kakve nosi pjevačica, piše zadovoljna.hr.

Blaga zima idealno je vrijeme za nošenje maksi traper suknje, no sjajno bi izgledala i u proljetnim i ljetnim izdanjima uz sandale. Za još malo šarmantnog hipi stila J.Lo je dodala veliku crnu torbu s dugačkim, gustim resama modne kuće Chanel.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...