VUČIĆ POBJESNIO NA SARADNIKE: "Evo, vi pametni, sad vodite stranku!"

Rezultati referenduma, koje je Vučić saopštio prije Republičke izborne komisije, kao i ishod u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, gdje su građani predsjedniku Srbije rekli NE, toliko su razbjesnili naprednjačkog lidera, da je, kako pišu tabloidi koji su pod njegovom kontrolom, vikao na saradnike, piše portal "Direktno".

  • Regija

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 3

Danima su naprednjaci putem televizija, svojih tabloida i društvenih mreža pozivali građane da izađu na referendum i zaokruže "da". Imali su i kampanju na RTS, gdje je skandalozno i na indirektan način sugerisano građanima šta treba da zaokruže na referendumu.

Međutim, na kraju, Vučić nije mogao da bude zadovoljan. Izlaznost je jedva bila 30 posto, a doživio je udarce u velikim gradovima, poput Beograda, Niša i Novog Sada, gdje su građani zaokružili NE. Ista situacija je bila u Užicu, Čačku, Sremskim Karlovcima...

Zbog svega toga, kako pišu tabloidi koji su pod direktnom kontrolom predsjednika SNS, Vučić je pobjesnio, pa je "vikao na saradnike".

FOTO: PrintscreenFoto: Informer / Printscreen

- Evo, vi pametni, sad uzmite pa vodite stranku - prenosi Informer Vučićeve riječi.

Da je naprednjački vođa poslije referenduma bio nezadovoljan i bijesan, piše još jedan režimski tabloid. Naime, Vučić je preko Srpskog telegrafa poslao još jednu poruku potčinjenima u stranci.

Srpski telegraf FOTO: PrintscreenFoto: Srpski telegraf / Printscreen

Tako ovaj tabloid piše da je Vučić "otkazao sastanke", "ljut je na saradnike" i navodi da će "biti smena".

Ovime je samo još jednom pokazano da se Vučićeva podrška u narodu "kruni", što je potvrdio i ovaj referendum, jer su mu veliki gradovi otkazali poslušnost. Da li je ovo samo najava šta Vučića i SNS čeka 3. aprila?, pita se portal "Direktno".

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...