MILANOVIĆ ZGROZIO JAVNOST PONAŠANJEM: “Prvo zakopčavanje šlica, a onda brisanje nosa. Puljić gleda i čudi se” (VIDEO)

Dok je stajao pokraj kardinala, Milanović je u jednom trenutku zakopčao šlic na hlačama što nije promaklo javnosti.

  • Mini market

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 9

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odlikovao je nadbiskupa kardinala Vinka Puljića Veleredom kralja Dmitra Zvonimira s lentom i Danicom. Međutim, ovaj događaj je postao glavna tema na društvenim mrežama zbog ponašanja Milanovića tokom odlikovanja.

Dok je stajao pored kardinala, Milanović je u jednom trenutku prvo zakopčao šlic na pantalonama, a onda je nos obrisao rukom. Snimak tog trenutka kruži po društvenim mrežama. Prizor je izazvao reakciju i samog Puljića, koji je gledao u predsjednikov šlic i imao pomalo začuđen izraz lica.

Korisnici Twittera nisu propustili priliku da prokomentarišu.

"Prvo zakopčavanje šlica, pa brisanje nosa maramicom, onda sapun i parfem", komentarisao je jedan korisnik na Twitteru, a drugi je dodao: "Urnebesno. A ovaj gospodin pored gleda i čudi se", prenosi Jutarnji list.

"Sve svoje manire je pokazao", "I rukavom evropski nos obrisati", "Ovo bi trebalo imati gif", "Koja katastrofa", samo su još neki od komentara na video.

Ubrzo se pojavio video koji pokazuje istu scenu samo iz drugog ugla, gde se jasno vidi kako se Milanović prvo pozabavio šlicem dok se fotografisao, a onda je obrisao nos rukom.

Potom se upustio u razgovor sa okupljenim zvanicama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...