DINNO KASALO, FOTOGRAF I REDITELJ, DEMANTUJE: "Evo me u Konjicu, nisam danas bio na Bjelašnici"

Danas je na Bjelašnici lavina zatrpala planinare koji su krenuli u pohod na vrh Krvavac.

  • Društvo

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 0

U javnosti su se pojavili navodi da je jedan od njih Dinno Kasalo, majstor fotografije, reditelj brojnih dokumentarnih filmova i veliki zaljubljenik u prirodu.

"Nisam bio danas na Bjelašnici. Evo me u Konjicu ležim nepokretan. Mi smo imali nesreću prije nekoliko dana.

Jedva sam se dovezao do hitne pomoći u Konjicu. Supruga je imala dvostruki prijelom noge i nakon operacije peti dan izašla je vani. Danas me svi zovu i pitaju: 'Lave kako pričaš pod lavinom.'  Kakvom lavinom, evo me u krevetu ležim i onda vidim da je na portalima objavljena neka dezinformacija.

Nama se nesreća desila prije nekoliko dana na Šišan Polju na Bjelašnici, na strani koja gravitira prema Konjicu", pojasnio je za Faktor u telefonskom razgovoru Dinno Kasalo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...