ZORAN ŠPRAJC NAPUŠTA RTL DIREKT: "Vrijeme je da se krene dalje..."

Kako se po televizijskim kuloarima špekulira, Šprajc bi se nakon RTL Direkta mogao pridružiti svom novom kolegi Andriji Jarku te bi njih dvojica zajedničkim snagama mogli raditi na emisiji u kojoj će odrađivati intervjue o poznatim, i manje poznatim Hrvatima.

  • Mini market

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 0

U svom posljednjem intervjuu za RTL najpoznatiji hrvatski voditelj Zoran Šprajc komentirao je svoju dugogodišnju karijeru te se dotakao RTL Direkta tvrdeći kako je s njime postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići te osvojio sve što se može osvojiti, piše Dnevno.hr.

”Došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem Informativnom medijskom prostoru. Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtijevnijem nego što je to Direkt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu”, poručio je Šprajc najavljujući da napušta projekt koji mu je definitivno obilježio karijeru.

Kako se po televizijskim kuloarima špekulira, Šprajc bi se nakon RTL Direkta mogao pridružiti svom novom kolegi Andriji Jarku te bi njih dvojica zajedničkim snagama mogli raditi na emisiji u kojoj će odrađivati intervjue o poznatim, i manje poznatim Hrvatima.

”Pripreme za naše porinuće u punom su zamahu. Bit će sjajno. I evo sad dok govorim o tome imam zazubice kao da je o nekom dobrom zalogaju riječ. A zapravo i jest. Bit će to spoj ponosne prošlosti i perspektivne budućnosti. Želja mi je od ljudi koje svi znaju doznati najbitnije i ono što ne znamo, a mladima dati priliku da se pokažu, pa ako za nekoga od njih budemo mogli reći – mi smo bili ti kod kojih su prvi put…. sjajno. Bit će dobra zabava, bit će kvaliteta. I bit će, nadam se po guštu svima”, otkrio je Jarak u nedavnom intervjuu govoreći o projektu kojega priprema i koji se s nestrpljenjem očekuje.

Druga verzija o kojoj se po televizijskim kuloarima govori jest ta da će RTL iskoristiti potencijal dvaju televizijskih kapitalaca te da će i Šprajc, i Jarak dobiti vlastite emisije. Što god da je od te dvije verzije tačno, nedvojbeno je kako su Jarak i Šprajc vrhunski profesionalci pa se slijedom toga očekuju odlične i gledane emisije te kvalitetni projekti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...