ANA BRNABIĆ – FIKUS ZA ŠEFA: Premijerka Srbije razotkrivena do kraja, pogledajte novi nastavak iz serijala "Junaci doba zlog"…

Iako se u startu očekivalo se da će biti drukčija, postala je – gora.

  • Kultura

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 4

Pogledajte nastavak serijala dokumentarnih emisija “Junaci doba zlog“ - epizodu „Ana Brnabić: Fikus za šefa“.

Emisija se bavi političkom biografijom srbijanske premijerke, koja je iz jedne afere ušla u vlast, potom iz vlasti u razne afere, pa opet nazad na najjaču političku funkciju.

Iako se u startu očekivalo se da će biti drukčija, postala je – gora.

Pored ove, serijal će do proljeća emitovati još osam epizoda.

Televizijski projekat „Junaci doba zlog“ svojevrsna je vrsta videotestamenta generacijama koje dolaze: na jednom je mjestu servirana priča o tome ko im je sve, kao savremenik, omogućio i činio život takvim kakav imaju. Ali ovaj serijal je i neka vrsta brevijara koja će starijima poslužiti da se gorko prisjete ko im je sve i na koje načine, zahvaljujući i njihovoj svijesti i savjesti, crtao mapu života svih ovih godina!

Držeći se svog gesla da bez razjašnjene prošlosti nema jasne budućnosti, serijal “Junaci doba zlog”, strogo se drži činjenica koje sagovornici komentarišu iz raznih uglova. Autori serijala „Junaci doba zlog“ uz pomoć relevantnih sagovornika prave skice za potret prije svega političara, ali i drugih javnih ličnosti koje su se prethodnih godina, pa i decenija, eksponirale u javnosti kao junaci našeg doba.

U prvom dijelu serijala, koji je tokom maja, juna i jula 2021. godine emitovan na televiziji N1, „portretisani“ su Milorad Vučelić, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Siniša Mali, Dragan J. Vučićević, Aleksandar Vulin, Goran Vesić i Svetlana Ražnatović. Emisije su rađene po rukopisu knjge „Junaci doba zlog“, nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...