EROL AVDOVIĆ NAJAVLJUJE: "Imam saznanja da razgovori Samanthe Power u Predsjedništvu BiH neće biti nimalo ugodni...“

Novinar Erol Avdović gostovao je u programu Face televizije.

  • Politika

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 1

Samantha Power je treća po redu u američkoj diplomatiji; ima podršku Bidena. Danas će voditi teške razgovore sa članovima Predsjedništva BiH.

"Imam saznanja da će izborne reforme biti na dnevnom redu sa članovima Predsjedništva i da to neće biti prijatno.

Odgovor Bijele kuće bh. dijaspori je cirkularna poruka. Bit će puno ljudi na spisku za sankcije. 65 kompanija u RS-u se vezuje za Dodika. On je ruska marioneta. Mislim da će poslije 25. januara doći do relaksacije u pregovorima oko Izbornog zakona. Meni je 'Otvoreni Balkan' neprihvatljiv jer asocira na izgradnju tri velikodržavna projekta; BiH bi najgore prošla", kazao je bh. novinar Erol Avdović.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...