ĐOKOVIĆ U MANASTIRU OSTROG: S mitropolitom Joanikijem razgovarao o "iskušenjima u Australiji", ali nije o iskustvu nenošenja maske

Novak Đoković posjetio je manastir Ostrog.

  • Šareni svijet

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 4

Nakon obilaska manastira, druženje s njim nastavljeno je u manastirskoj trpezariji gdje se razgovaralo i o najnovijim dešavanjima i iskušenjima kroz koje Novak Đoković prolazi posljednjih mjesec dana, ističe se u saopćenju Mitropolije crnogorsko-primorske.

Mitropolit Joanikije je poželio Đokoviću da se što prije vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu.

U znak molitvenog sjećanja na ovu posjetu mitropolit Joanikije je Novaku Đokoviću "poklonio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima".

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...