SEVERINA SE OPROSTILA OD RAHIMOVSKOG: "Mi što smo ostali..."

(...) nama je puno gore, nismo se još oporavili od Olivera, Balaševića... Neprihvatljivo… Počivao u pjesmi... Volimo te svi", dodala je. 

  • Estrada

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 0

Severina se na Instagramu oprostila od Akija Rahimovskog.

"Jesen u meni caruje... Neprihvatljivo... I što će sad klinci koji ga nisu slušali uživo? Gripe, sedmi osnovne 1985./1986., išli smo zbog Akija... Najbolji pjevač na ovim prostorima i najbolji frontmen nekog benda ikada na ovim prostorima. I najslađi…", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira s Akijem.

"Toliko je smrti, poznatih i nepoznatih ljudi oko nas… Mi što smo ostali, nama je puno gore, nismo se još oporavili od Olivera, Balaševića... Neprihvatljivo… Počivao u pjesmi... Volimo te svi", dodala je Severina. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...