SELEKTOR PETEV NA UTAKMICI INTERA I VENEZIJE: Slikao se sa Džekom juniorom

Petev je pratio utakmicu Intera koji je upravo golom Edina Džeke u finišu susreta savladao Veneziju sa 2:1 u okviru 23. kola Serije A.

  • Sport

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev uslikao se na stadionu Giuseppe Meazza sa Danijem Džekom, sinom kapitena rezprezentacije BiH Edina Džeke.

Petev je pratio utakmicu Intera koji je upravo golom Edina Džeke u finišu susreta savladao Veneziju sa 2:1 u okviru 23. kola Serije A.

alt

Nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:1. Gosti su poveli u 19. minuti golom Thomasa Henryjaž, da bi Interu izjednačenje donio Nicolo Barella u 40. minuti.

Edin Džeko pogodio je u finišu susreta za konačnih 2:1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...