"TAKO ME SRAMOTA DA TO NE MOGU OPISATI": Petev nakon visokog poraza podnio ostavku u Ludogoretsu

Petev se na taj potez odlučio nakon teškog i neshvatljivog poraza od Nordsjellanda od 7:1, što je iznenadilo sve u Bugarskoj, a naročito bivšeg selektora Zmajeva.

  • Sport

  • 06. Okt. 2023  

  • 0

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev podnio je ostavku na mjesto šefa struke Ludogoretsa.

Petev se na taj potez odlučio nakon teškog i neshvatljivog poraza od Nordsjellanda od 7:1, što je iznenadilo sve u Bugarskoj, a naročito bivšeg selektora Zmajeva.

“Ne mogu da objasnim način na koji smo primili 5-6 golova. Ovo je neodgovorno i želim da se izvinim navijačima. Na ovaj način je neprihvatljivo primiti toliko golova. Tako me je sramota da to ne mogu opisati”, rekao je Petev nakon meča.

Na službenoj stranici kluba objavljeno je kako je ostavku ponudi cijeli stručni štab Ludogoretsa, a da li će ostavke biti prihvaćene sada će odlučiti braća Domuschievi, koji su vlasnici kluba iz Razgrada.

Petev je u Ludogorets došao u martu 2023. godine, kada je zamijenio Antu Šimundžu, a nakon što mu nije produžen ugovor sa N/FS BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...