MISTERIOZNA SMRT MLADE PJEVAČICE: Iznenada preminula dok je igrala igrice, majka ju je zatekla...

Njezina majka Jenny Brook rekla kako je tokom noći ušla u sobu svoje kćeri i vidjela kako sjedi na podu naslonjena na krevet.

  • Show

  • 23. Jan. 2022  

  • 0

Smrt talentirane pjevačice Natanye Brook iz engleskog Kenta, koja je preminula u augustu prošle godine, najvjerovatnije je nastupila uslijed epileptičkog napada, objavili su ljekari u petak, 21.januara.

Niti nakon što je provedena obdukcija i istraga o smrti mlade djevojke nije pronađen tačan uzrok smrti, samo pretpostavke ljekara.

Naime, kako su objavili engleski mediji, mlada pjevačica Natanya Brook (23) pronađena je mrtva u svojoj sobi u obiteljskoj kući u Kentu. Prema pisanju britanskog The Mirrora, Natanya je igrala online video igrice s prijateljima kad je iznenada umrla u noći 1. augusta 2021.

Njezina majka Jenny Brook rekla kako je tokom noći ušla u sobu svoje kćeri i vidjela kako sjedi na podu naslonjena na krevet. Mislila je da zaspala u tom položaju, i nije je htjela buditi. Vratila se ujutro i zatekla kćer u istom položaju. Shvatila je da nešto nije u redu,  odmah pozvala Hitnu pomoć i pokušala oživjeti kćer. Nažalost, kad su stigli doktori hitne pomoć, mogli su samo utvrditi smrt.

– Natanya mi je bila kao najbolja prijateljica. Uvijek smo si sve govorili. Rekla mi je sve, čak i ono što nisam htjela znati. Moja kćer je uvijek mirila ljude i sprečavala ih da se svađaju. Bila je stvarno nevjerojatna. Teško mi je, stalno sjedim u njezinoj sobi, ona je bila svjetlo u mom životu – rekla je neutješna majka.

Ljekari posumnjali na epilepsiju

Istraga provedena nakon njezine smrti otkrila je da je te večeri bila online s prijateljima i dala im da igraju videoigre na svom Xboxu. Popila je jednu votku i Coca-Colu dok se družila s prijateljima preko interneta. Prijatelji su je navodno čuli kako joj je loše, a onda je zavladala tišina.

Majka je rekla kako je Natanyji dijagnosticirana epilepsija kad joj je bilo šest godina. Obdukcija je pokazala da u tijelu nema oštećenja niti jednog njezinog organa, a patolog nije uspio otkriti tačan uzrok smrti. No, u izvještaju su naveli da je za njezinu iznenadnu smrt najvjerovatnije kriv epileptički napad.

Natanya je bila talentirana pjevačica i poluprofesionalna igračica video igrica. Sudjelovala je i u nekoliko popularnih emisija poput “X Factor” i “The Voicea”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...