NEOČEKIVANO: Izetbegović i Čović pozvani da se obrate na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a

Sjednica će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 24

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas pozivno pismo predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću i predsjedniku HDZ-a BiH Draganu Čoviću da prisustvuju i obrate se na posebnoj sjednici NSRS-a.

Sjednica će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

"Imam izuzetnu čast da vas pozovem da prisustvujete i obratite se na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, koju ću zakazati za 1. februar 2022. godine, a koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini", navodi se u pozivnom pismu predsjednicima SDA i HDZ-a BiH, piše Klix.

U pismu predsjednika Skupštine se ističe da bi njihovo prisustvo na posebnoj sjednici NSRS-a dalo znatan doprinos razvijanju dijaloga i iznalaženju najprihvatljivijih rješenja za Bosnu i Hercegovinu.

Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...