SAOPŠTENJE GAZPROMA MNOGO TOGA OBJAŠNJAVA: Rezerve gasa u Evropi i Ukrajini na minimalnom nivou

“Nivo rezervi u evropskim skladištima gasa je na rekordnom minimumu od 11. januara”, navodi se u saopštenju, prenosi ruska novinska agencija TASS.

  • Svijet

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 0

Rezerve gasa u podzemnim skladištima Evrope i Ukrajine rekordno su niske, saopšteno je danas iz ruske energetske kompanije Gazprom.

“Nivo rezervi u evropskim skladištima gasa je na rekordnom minimumu od 11. januara”,  navodi se u saopštenju, prenosi ruska novinska agencija TASS.

Prema podacima Gazproma, do 22. januara aktivna količina gasa u evropskim skladištima bila je za 26 odsto niža nego u istom periodu prošle godine.

U saopštenju se ističe da su i skladišta gasa u Ukrajini na minimalnim nivoima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...