ISPRED ZAGREBAČKOG HNK-a: Hus i prijatelji postavili fotografiju Akija Rahimovskog, mnogi ostavili emotivne poruke (VIDEO)

Zbog epidemijskih mjera sprovod će se u četvrtak održati u krugu porodice i prijatelja.

  • Estrada

  • 25. Jan. 2022  25. Jan. 2022

  • 0

Ispred zagrebačkog HNK kod Zdenca života Husein Hasanefendić Hus i prijatelji postavili su fotografiju Akija Rahimovskog te ostavili cvijeće i zapalili svijeće.

Obožavatelji, prijatelji i kolege legendarnog muzičara pokraj Zdenca života su Akiju posvetili i emotivne poruke.

"Aki, tvoje pjesme su nas vodile u tuzi i veselju", stoji u jednoj od poruka. U drugima se mogu vidjeti stihovi Akijevih pjesama.

Svi obožavatelji koji se žele oprostiti od pjevača pozvani su da ostave cvijeće ili svijeće u čast Akiju na ovom mjestu, piše Index.hr.

Zbog epidemijskih mjera sprovod će se u četvrtak održati u krugu porodice i prijatelja.

"S obzirom na aktuelne epidemijske mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće", objavljeno je na stranicama Parnog valjka.

Objavljuje Parni ValjakPonedjeljak, 24. siječnja 2022.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...