ZDRAVSTVENI PROBLEMI SLAVNOG MUZIČARA: Otkazao je dva koncerta u Dallasu!

'Ukoliko imate ulaznice, vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o novim datumima koncerata. Uvijek je veliko razočarenje kada se nastupi moraju odgoditi. Žao mi je, ali moram zaštiti sebe i svoj tim', poručio je pjevač fanovima.

  • Estrada

  • 25. Jan. 2022  25. Jan. 2022

  • 1

Elton John (74) zarazio se korona virusom. Naime, poznati muzičar ranije se vakcinisao dvjema dozama i primio booster. Trenutno ima blage simptome no, zbog zaraze je morao otkazati čak dva koncerta, piše Mirror. 

- S velikom tugom javljamo kako će koncerti u sklopu turneje Farewell Yellow Brick Road u Dallasu koji su trebali biti upriličeni u utorak 25. januara i 26. januara morati biti otkazani zbog Eltona koji je nedavno dobio pozitivan test na Covid-19 - piše u saopćenju koji je poslao pjevačev tim u njegovo ime.  

- Srećom Elton je vakcinisan te ima blage simptome. Obožavatelji mogu zadržati svoje ulaznice, a nove datume koncerata ćemo objaviti uskoro - dodali su i poručili kako se vesele skorom povratku pozornicu.

Oproštajna turneja Eltona Johna trebala je započeti još u martu 2020. godine no, zbog širenja pandemije organizatori su bili prisiljeni promijeniti datume nastupa. 

Tokom izbivanja s pozornice Elton je bio zaposlen radeći na albumu The Lockdown Sessions. 

O cijeloj situaciji s koronom oglasio se i sam pjevač na Instagram profilu pa obožavateljima poručio: 

- Zdravo svima! Javljam se kako bih vas obavijestio da sam zaražen korona virusom i da sam zbog toga morao odgoditi nastupe u Dallasu - započeo je muzičar. 

- Ukoliko imate ulaznice, vrlo brzo ćemo vas obavijestiti o novim datumima koncerata. Uvijek je veliko razočarenje kada se nastupi moraju odgoditi. Žao mi je, ali moram zaštiti sebe i svoj tim - dodao je pa zaključio: 

- Srećom, vakcinisan sam i moji simptomi nisu jaki. Očekujem da ću već ovog vikenda moći nastupiti u Arkansasu. Kao i uvijek, hvala vam za ljubav i podršku i jedva čekam da vas vidim.

Foto: Instagram / Screenshot

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...