ŠTA SE DEŠAVA U PORODICI ĐOKOVIĆ: Jelena nije bila na rođendanu Novakove majke (FOTO)

Dijana je proslavila 58. rođendan, a fotografija s tortom, kao i video gdje porodica pjeva rođendansku pjesmu, objavljeni su na službenom Instagram profilu restorana.

  • Show

  • 26. Jan. 2022  

  • 1

Nakon što se bura oko Novaka Đokovića napokon počela stišavati, najbolji teniser svijeta majki je Dijani zajedno s porodicom priredio proslavu u svom restoranu 'Novak'.

Naime, Dijana je proslavila 58. rođendan, a fotografija s tortom, kao i video gdje porodica pjeva rođendansku pjesmu, objavljeni su na službenom Instagram profilu restorana.

Ipak, mnogi su primijetili da se čak ni u ovakvoj situaciji sukob između najvažnijih žena u Novakovom životu nije mogao primiriti. Tako se na rođendanskoj proslavi Jelena Đoković nije pojavila, pišu srbijanski mediji, a izostala je i čestitka s društvenih mreža.

No, Novakova supruga već neko vrijeme 'izbiva' iz javnosti, a za vrijeme drame na Australian Openu oglasila se tek jednom i to za pravoslavni Božić.

Tada se svim obožavateljima zahvalila na podršci za Novaka pored romantične fotografije sa suprugom.

S druge strane, porodica Novaka je bila prilično vokalna, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti.

I dok se mnogi pitaju zašto Jelena i dalje šuti, mnogo je jasnije zašto nije bila prisutna na rođendanu Novakove majke.

Naime, svojoj svekrvi navodno ne može oprostiti izjavu u kojoj je rekla kako nije vjerovala da će Novak ipak oženiti nju, piše RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...