PREDSJEDNIK NARODA I PRAVDE U USK-a ZAŠTITIO KOLEGICU IZ SDA: "Sa mnom je pila kahvu i ispričala mi je sve šta trpi ovih dana..."

Kako navodi Bajramović u svom postu na facebooku, aktuelnoj zastupnici nuđeno je sve i svašta kako bi glasala na strani pozicije i obezbijedila “ruku” koja nedostaje vladajućoj strukturi za usvajanje ključnih dokumenata.

  • Mini market

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 2

Halil Bajramović, predsjednik stranke Narod i Pravda u Unsko-sanskom kantonu danas je na društvenim mrežama stao u odbranu zastupnice Najle Muratović (SDA) i drugih zastupnica i zastupnika koji se ne žele ni za kakve interese prikloniti vladajućoj strukturi, prenosi Pressmedia.

Kako navodi Bajramović u svom postu na facebooku, aktuelnoj zastupnici nuđeno je sve i svašta kako bi glasala na strani pozicije i obezbijedila “ruku” koja nedostaje vladajućoj strukturi za usvajanje ključnih dokumenata.

– Evo u tom nekom periodu sa mnom je pila kahvu i ispričala mi je sve šta trpi ovih dana, kakve vrste pritisaka su na nju, ko je zove svako sat vremena i šta joj sve nude za njen glas, možda bi bilo interesantno da ja to sve objavim sa argumentima imenima, prezimenima i terminima pa da vidimo kako će ta informacija biti prenešena u javnost i kako će određene službe zauzeti stav po tom pitanju, mislim prvenstveno na istražne organe, napisao je Bajramović.

– Moja podrška zastupnicima i zastupnicama u Skupštini USK koji se ne prodaju za lični interes i koji pokušavaju da zaustave neviđeni kriminal u Vladi USK! Naravno najviše mi je žao budžetskih korisnika i uposlenika koji trpe ovu kulminaciju problema a koji su najmanje krivi za to stanje, ali adresa su fotelje i kancelarije u Vladi USK, a ne kao pojedinci koji po nalogu vlasti sačekuju uplašene zastupnice iz opozicije u marketu i vrijeđati iste, plašiti ih, javno i medijski pritiskati kako bi popustile pred krimogenim strukturama kojima samo treba budžet do izbora da ispune svoje zacrtane želje i kupe naredne izbore da mogu još četiri godine orgijati nad ovim narodom, zaključuje Bajramović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...