NESTALA ŽENA U TESLIĆU: Branki Babić se prije mjesec dana izgubio svaki trag

Branka je visine od oko 170 centimetara, sitnije tjelesne građe, duge tamnosmeđe kose, smeđih očiju i ovalnog oblika lica.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 0

Policijski službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Branke Babić (63) iz Teslića, čiji je nestanak Policijskoj stanici Teslić prijavljen 24.decembra 2021. godine oko 10 sati.

Prema izjavi člana porodice navedena je posljednji put viđena 23. decembra prošle godine, oko tri sat ispred zgrade u kojoj je živjela u Tesliću.

Branka je visine od oko 170 centimetara, sitnije tjelesne građe, duge tamnosmeđe kose, smeđih očiju i ovalnog oblika lica.

Nema saznanja u kakvoj odjeći se udaljila iz stana.

Policijska uprava Doboj apeluje svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istoj da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“, navodi Srpska.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...