SABINA ĆUDIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: "Nažalost, znamo šta se dešava u Neumu! Bakir je ucijenjen, informacije koje imamo nisu dobre..."

Model na koji se ide je blijeda loša kopija američkog modela elektorskog glasanja... A to je najkontraverznija stvar koja se mogla desiti!

  • Politika

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 20

U večerašnjem izdanju "Centralnog dnevnika" na Face TV, u gostima kod Senada Hadžifejzovića između ostalih bila je i predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić.

Govoreći o aktuelnim pregovorima oko Izbornog zakona koji se danas, ali i narednih dana, odvijaju u Neumu pod nadzorom predstavnika međunarodne zajednice, Ćudić je između ostalog prokomentarisala:

"Nažalost, znamo šta se dešava u Neumu! Informacije koje imamo nisu dobre za BiH! Ima taj narativ da Bakir ne zna šta radi i da je ucijenjen, a model na koji se ide je blijeda loša kopija američkog modela elektorskog glasanja... A to je najkontraverznija stvar koja se mogla desiti", kaže Ćudić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...