"E, DRAGANE, MILE JE": Urnebesna pres-konferencija u Banjoj Luci; Usred obraćanja medijima, Dodik se javio Čoviću na telefon (VIDEO)

Tokom konferencije za medije, Dodiku je zazvonio telefon, a s druge strane bio je Dragan Čović. Dodik se prekinuo pres konferenciju i javio na telefon kako bi čuo kako je prošao sastanak o izmjenama Izbornog zakona u Neumu.

  • Mini market

  • 30. Jan. 2022  30. Jan. 2022

  • 8

Sve ovo se desilo tokom konferencije za novinare nakon sjednice Gradskog odbora Banjaluka SNSD-a na kojoj je birano novo rukovodstvo. Nakon što se obratio novi/stari predsjednik GrO Vlado Đajić, počelo je obraćanje Milorada Dodika.

On je prvi poziv odbio, ali mu je ubrzo ponovo zazvonio telefon i on se javio. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilogu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...