SUPRUG JELENE VELJAČE DOBIO PAPRENU KAZNU: Gdje je pogriješio Vito Turšić?

Čini se, međutim, kako novčana kazna nije utjecala na idilu Jelene Veljače i njenog supruga, ako je suditi po njenom Instagram profilu, oni sasvim spokojno uživaju u zimovanju.

  • Show

  • 31. Jan. 2022  31. Jan. 2022

  • 0

Ovih dana na svom Instagram profilu Jelena Veljača čestitala je 50. rođendan suprugu Viti Turšiću, no za to vrijeme na zagrebačkom Općinskom prekršajnom sudu sutkinja Vanja Kolovrat Bjelinski izrekla je presudu u predmetu protiv Turšića koji je okrivljen zbog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Naime, kako se navodi u presudi Turšić koji ranije nije prekršajno kažnjavan, ovoga puta kažnjen je radi prekršaja počinjenog 14. marta 2020. godine, kada se u večernjim satima kretao Avenijom Marina Držića u smjeru juga kod Slavonske avenije, kroz naseljeno mjesto gdje je dopuštena brzina 60 km/h brzinom od 103 km/h. Time je prekršio Zakon o sigurnosti prometa na cestama pa mu je temeljem zakonskih propisa izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna.

”Policijska uprava zagrebačka, I. Postaja prometne policije broj: 511-19-44/05-4- 4466-1/2020, izdala je dana 25.6.2020. g. obavezni prekršajni nalog protiv okrivljenika zbog djela prekršaja činjenično i pravno opisanog u izreci ove presude, koji je temeljem pravovremenog prigovora okrivljenika, stavljen izvan snage i proveden je žurni postupak. Sud je proveo žurni postupak u odsutnosti okrivljenika, budući se isti nije odazvao pozivu suda za ročište od dana 26. novembra 2021. zbog čega je sud za istog izvršio provjeru osobnih podataka putem vanjskog uvida u podatke JRO MUP RH i utvrdio da isti ima prijavljeno prebivalište u Zagrebu”, navodi se u presudi u kojoj se dodaje da Turšićevo prebivalište nije odjavljeno, a uz to je izvršena i terenska provjere adrese prilikom koje je zatečen te je tada suprug Jelene Veljače izjavio kako na adresi na kojoj su ga službenici zatekli živi od februara prošle godine.

Čini se, međutim, kako novčana kazna nije utjecala na idilu Jelene Veljače i njenog supruga, ako je suditi po njenom Instagram profilu, oni sasvim spokojno uživaju u zimovanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...