GDJE IMA DIMA IMA I VATRE: U Srbiji tvrde da je španska predstavnica na Eurosongu plagirala njihovu pjevačicu, prosudite sami...

Mnogi su pisali da pjesma SloMo ipak nije plagijat.

  • Kultura

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 1

Španci su ovog vikenda odabrali pjesmu koja će njihovu zemlju ove godine predstavljati na Eurosongu u Torinu. Riječ je o pjesmi SloMo pjevačice Chanel. Nakon izbora mnogi su na društvenim mrežama počeli pisati kako je Španjolka plagirala srpsku pjevačicu Daru Bubamaru i njenu pjesmu Ekstravagantno, koja je izašla 2017. godine. 

"Ovo mi je zvučalo poznato. Riječ je o Dari Bubamari koja je prije četiri godine objavila pjesmu 'Ekstravagantno'. Neću ništa više reći", jedan je od komentara na Twitteru. Pjevačica je objavila story na Instagramu i poručila: "Malo ste me iskopirali."

alt

"Nisam znala da Dara Bubamara ide na Eurosong"", "Pravi zaplet bi bio da Dara naposljetku predstavlja Španiju na Eurosongu", pisali su mnogi.

Mnogi su pisali da pjesma SloMo ipak nije plagijat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...