SKANDAL U SRBIJI NA IZBORU ZA PJESMU EUROVIZIJE: Pogledajte kako su muzičari izbačeni iz backstagea…

Skandal na popularnom takmičenju.

  • Regija

  • 05. Mar. 2023  

  • 2

Mladi muzičar Džipsi važio je za jednog od favorita na srbijanskoj „Pjesmi za Evroviziju“, a sinoć je izazvao skandal na tom takmičenju.

Naime, on i njegov tim izbačeni su iz backstagea nakon što su vrijeđali novinare.

Ubrzo se pojavio i snimak na kome se vidi trenutak kada je osiguranje reagovalo i kada su muzičar i njegov tim napustili prostoriju.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati OVDJE.

Članovi tima pjevača Jovana Živadinovića Džipsija izbačeni su RTS-a.

Naime, Džipsijeva podrška ponašala se neprikladno prema novinarima, te je osiguranje moralo da reaguje. Pored saradnika iz studija je izbačen i njegov dečko koji se navodno, takođe ponašao nepristojno i vrijeđao predstavnike sedme sile.

Džipsijev tim vređa novinare na Pesmi za Evroviziju 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...