URNEBESAN KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: U godini tigra i novih izazova premijer se uhvatio i jednog ličnog…

"Uz sedmogodišnjeg dječaka Marija i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno se raduje skorom dolasku trećeg djeteta, kažu iz Banskih dvora."

  • Regija

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 0

"Počela je godina tigra te vrijeme velikih promjena i ispunjenja želja. U Kini se naime tigar smatra kraljem svih životinja, simbol snage i hrabrosti.

Kineska Nova godina je najvažniji dan u godini za 2 i pol milijarde ljudi koji u njezinu čast danas nose novu crvenu odjeću. Kinezi nemaju običaj davati poklone nego si darivaju novac u crvenim kuvertama. Na meniju je 'sveta hrana', a to su za njih: svinjetina, piletina, riba. Glavni specijalitet je patka.

Kineska nova godina obilježava se kroz dva tjedna praznika po svim zemljama Azije i svijeta gdje žive Kinezi pa tako i kod nas. Bili smo na kinesko-zagrebačkom partyu da vidimo kako oni obilježavaju ovaj dan. 

Xiaotong Chen-Li, vlasnica kineskog restorana, govori kako će godina tigra donijeti puno sreće, bogatstva i zdravlja. Riječ je, kaže, o tradicionalnom slavlju, obiteljskom, kao duh Božića, pojašnjava pa zaključuje da se slavi 15 dana od danas, a nakon toga svi opet odlaze na posao.

A eto baš u godini Tigra i novih izazova, predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković se uhvatio i jednog velikog osobnog izazova. RTL je doznao kako će Plenković uskoro treći put postati tata. Supruga Ana Maslać Plenković nalazi se u trećem mjesecu trudnoće, potvrdili su iz Banskih dvora. Kažu kako se uz sedmogodišnjeg dječaka Maria i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Premijer inače ima 51 godinu života, supruga 9 godina manje, pa mlađi parovi stvarno više nemaju izgovora da se ne prime posla", kazao je Zoran Šprajc u komentaru na RTL-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...