"SB" NA LICU MJESTA: Nastavak suđenja u slučaju "Mutap i drugi", pogledajte šta se jutros događalo pred Sudom BiH (FOTO)

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter jutros zabilježio na licu mjesta!

  • Vijesti

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 0

Nastavljeno je suđenje u predmetu "Zijad Mutap i dr." za prikrivanje dokaza o načinu stradanja mladića Dženana Memića, danas će svjedočiti pet svjedoka Tužilaštva BiH, među kojima su i ljekari Hitne pomoći.

Podsjećamo, na prethodnom ročištu održanom 27. januara, svjedočila su tri svjedoka o okolnostima izuzimanja snimaka sa kuće pjevača Šerifa Konjevića i rezidencije Kuvajtske ambasade koje se nalaze u Velikoj aleji na Ilidži.

Radi se o Tariku Hošiću, koji je održavao videonadzor u kući Šerifa Konjevića, a koji je posvjedočio kako je on, uz vlasnika kuće Š. Konjevića, jedini imao kodove za pristup snimaču.

O izuzimanju snimaka govorili su i policajac Amel Serdarević i rođak porodice Memić Vahidin Memić, s obzirom na to da su obojica bili prisutni prilikom izuzeća.

Na ročištu se kao svjedok trebao pojaviti i pjevač Šerif Konjević, sa čijeg videonadzora su snimci izuzeti, no nalazio se u inostranstvu.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter jutros zabilježio na licu mjesta!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...