MIRAJ GRBIĆ, POPULARNI ČOMBE, OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA KĆERKOM: "Ponosni otac..."

Inače, Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze.

  • Kultura

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 0

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić u oktobru prošle godine dobili su kćerkicu Bili, koja je već postala zvijezda na njihovim Instagram profilima.

Glumac, najpoznatiji po ulozi Čombeta u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, i njegova supruga-kolegica ne kriju koliko su sretni što su postali roditelji. Ponosni mama i tata bilježe svaki važni događaj u životu mezimice i raznježuju pratioce njenim preslatkim fotografijama, poput ove na kojoj Bili uživa na očevim grudima.

Inače, Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njeno ime iznad srca. Bili je njihovo prvo dijete, a rođena je u Los Anđelesu, u kom par živi od 2013.

Miraj posljednjih godina gradi karijeru u Holivudu i dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i filmskim ostvarenjima, a najznačajnija je bila u blokbasteru “Nemoguća misija: Protokol duh”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...